DomovNaši krajiRD Koper danes v Bonifiki tudi z gledalci

RD Koper danes v Bonifiki tudi z gledalci

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Rokometaši Kopra so v novo sezono vstopili s porazom, v prvem krogu jih je premagala ekipa Trima iz Trebnjega (25:24). Priložnost za prve točke v sezoni bodo Koprčani imeli že danes. V dvorani Bonifika bo ob 18.45 gostoval Maribor, domačinom bodo pomagali tudi navijači, ki se končno vračajo na tribune.

RD Koper je po polčasu prve tekme v sezoni vodil, a na koncu izgubil. Čeprav točk v Trebnjem niso osvojili, so poraz hitro preboleli, a ker je vseeno ostalo nekaj grenkega priokusa, si v koprskem taboru želijo rane zaceliti z drevišnjo zmago proti Mariboru. Želja je še toliko večja, saj se po celi večnosti na tribune vračajo zvesti koprski navijači.

Tekmo, ki se bo začela ob 18.45, si bo lahko ogledalo 400 rokometnih navdušencev. Vodstvo koprskega kluba je pridobilo pozitivno mnenje NIJZ in izpolnilo vse zahteve, med drugim tudi krovne rokometne zveze. Prednost bodo imeli navijači, ki so si zagotovili letni abonma, hkrati bodo pred tekmo na voljo posamezne vstopnice.

Tudi ob nakupu vstopnic bo moral obiskovalec izpolniti poseben obrazec, zato v klubu vsem priporočajo, da na tekmo pridejo prej. Blagajna bo odprta od 17.30, organizatorji bodo poskrbeli, da bodo vsi v dvorani nosili obrazne maske, držali varnostno razdaljo in spoštovali druge varnostne ukrepe.