DomovNaši krajiSiddharta bo 5. maja zavzela Titov trg, na odru se ji bo pridružila tudi koprska skupina Noair

Siddharta bo 5. maja zavzela Titov trg, na odru se ji bo pridružila tudi koprska skupina Noair

Naši krajiProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Po krajšem premoru se je s turnejo Do konca na odre izbranih prizorišč vrnila skupina Siddharta. Turnejo bo zaključila 5. maja, in to ravno s koncertom na Titovem trgu v Kopru.

Skupina Siddharta, ki je danes eno največjih imen slovenske glasbene scene, je nastala leta 1995. Poimenovali so se po romanu nemškega pisatelja Hermanna Hesseja. Želeli so si drugačnosti, zvok svojih pesmi so obogatili s saksofonom in klaviaturami, njihova glasba pa je osvojila celotno Slovenijo.

Foto: Siddharta

Pirotehnika, daljši repertoar in zanimiva predskupina, ki prihaja iz Kopra

Na tokratnem koncertu obljubljajo daljši repertoar, uporabo pirotehnike in še marsikaj. K sodelovanju so poleg predskupine Kori, ki jih spremlja na vseh koncertih, povabili tudi različne skupine, ki prihajajo iz krajev, kjer Siddharta v okviru turneje nastopa. Na Titovem trgu se jim bo na odru pridružila glasbena skupina iz Kopra Noair. Skupino sestavljajo štirje nadarjeni glasbeniki, ki želijo dati slovenskemu alternativnemu rocku povsem novo in svežo dimenzijo.

Na Titovem trgu vas 5. maja ob 21. uri zagotovo čaka nepozabno doživetje, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Pred zaključnim koncertom turneje, ki bo v Kopru, se bodo 28. aprila ustavili še v Celju.

Karte lahko kupite TUKAJ! *