Sinoči v družbi komikov, nocoj pa glasbenikov

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj se je v Kopru s komičnim večerom začela štiridnevna prireditev Moč za pomoč. Nocoj nas čaka glasbeni večer.

Kapodistriasov trg, vrt Circolo, Martinčev trg in Lapidarij Pokrajinskega Muzeja Koper so sinoči gostili komični večer prireditve Moč za pomoč.  Ta je bil v prvi vrsti namenjen vsem tistim, ki so bili v naši občini v času epidemije koronavirusa najbolj dejavni. Prostovoljce, trgovce, zdravstvene delavce in druge, ki so se izkazali v času najstrožjih ukrepov, je pozdravil in nagovoril tudi župan Mestne občine Koper Aleš Bržan. Sicer pa je večer minil predvsem v znamenju smeha. Občinstvo so nasmejali  stand-up komiki Uroš Kuzman, Gašper Bergant, Marko Žerjal in Žan Papič ter David Gorišek, Tjaš Esih, Dejan Ikovič – Bushi in Mark Đemastagič.

Večer z enakim programom se bo odvil tudi v nedeljo zvečer. Vstopnice so še na voljo, po ceni 10 evrov jih lahko kupite v TIC Koper v Pretorski palači.

Danes pa si bodo odre na enakih mestnih prizoriščih izmenjevali  Rudi Bučar, Marina Martensson, Hamo in Peter Dekleva, Ditka ter Julija Jogan, Luigi, Blaž Gantar in Steffy, ki bodo poskrbeli za nepozaben akustični večer. Tudi za slednjega je na voljo še nekaj vstopnic, po ceni 15 evrov jih prav tako lahko kupite v TIC Koper ali nocoj na samem prizorišču dogodka, ki se začenja ob 19. uri.

Foto: Jaka Ivančič, Jakob Bužan