DomovNaši krajiŠportne igre zaposlenih v Koper privabile udeležence iz številnih podjetij

Športne igre zaposlenih v Koper privabile udeležence iz številnih podjetij

Naši krajiNoviceSlovenijaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Regijska pisarna Koper pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez je v soboto, 12. septembra, na Športno-rekreacijskem centru Bonifika in športni dvorani OŠ Koper organizirala Športne igre zaposlenih v Kopru.

Številni udeleženci zaposlenih iz različnih podjetij južnoprimorske regije so skozi turnir in tekmovanja v malem nogometu, odbojki, tenisu in štafetnem teku, ki so potekala na igriščih koprske Bonifike in v športni dvorani Osnovne šole Koper, dokazali, da je ravno zdrav duh v zdravem telesu najboljši način za premagovanje izzivov sodobnega časa.

»Kljub zahtevnim okoliščinam organizacije je v štirih športnih disciplinah sodelovalo več kot 110 zaposlenih iz 17 podjetij, kar kaže na nujnost takšnega dogodka v regiji tudi v prihodnje,« je svoj pogled na dogodek podal Arturo Steffe, podpredsednik Športne zveze Koper. K njegovim besedam je Goran Sambt, regijski koordinator OKS-ZŠZ in vodja prireditve, za konec dodal: »Beležimo zelo pozitivne odzive udeležencev, zato bomo s projektom nadaljevali tudi prihodnje leto, ko bomo dodali še dodatne discipline, dogodek pa bomo predvidoma izvedli že v mesecu maju.«

Rezultati tekmovanj so objavljeni na spletni strani Športne zveze Koper. Zmagovalne ekipe in posamezniki se bodo udeležili še državnega tekmovanja, ki bo na dan slovenskega športa, 23. septembra 2020, v Novem mestu, in se tam pomerili še s kolektivi iz ostalih regij.