Tečaj za lokalne turistične vodnike

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Turistično združenje Portorož, g. i. z., v skladu z odlokom občin Koper, Izola in Piran organizira strokovni tečaj za lokalne turistične vodnike.

Tečaj bo potekal od 16. do 19. marca 2017 v prostorih KS Portorož.

Postanite turistični vodnik po Obali in obalnem zaledju. Foto: arhiv ekoper.si

Pridobite licenco za lokalnega turističnega vodnika

Uspešno opravljen tečaj je osnova za pridobitev licence lokalnega turističnega vodnika na območju štirih obalnih občin (Ankaran, Koper, Izola in Piran) ter za vpis v register turističnih vodnikov slovenske Istre. Tečaj je razdeljen na teoretični (predavanja) in praktični del (vaje v nastopanju).

Udeleženci bodo prejeli CD Slovenska Istra/Obala in CD Slovenska Istra/Zaledje ter gradivo predavateljev, ob uspešno zaključenem izobraževanju pa še izkaznico lokalnega turističnega vodnika.

Popeljite turiste v čudoviti svet istrskih vasic. Foto: arhiv ekoper.si

Kako se prijaviti na tečaj?

Večji del stroškov tečaja, organizacije in gradiva krije Turistično združenje Portorož, g. i. z. Kotizacija znaša 200 evrov.

Na tečaj se prijavite tako, da do vključno petka, 10. marca 2017, pošljete izpolnjeno PRIJAVNICO na e-naslov elena@portoroz.si ali jo osebno prinesete na Turistično združenje Portorož, g. i. z., Obala 16, 6320 Portorož. S seboj imejte tudi dokazilo o vplačani kotizaciji.

Kotizacijo vplačate na TRR: SI56 1010 0003 2634 190. Račun je odprt pri Banki Koper, PE Lucija.

Za dodatne informacije o vsebini in prijavi na tečaj so vam na voljo na telefonski številki 05/674 82 63 ali na elektronskem naslovu elena@portoroz.si. *