DomovNaši krajiTradicionalni gorsko kolesarski maraton MTB Slavnik prestavljen

Tradicionalni gorsko kolesarski maraton MTB Slavnik prestavljen

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Okoliščine epidemije že drugo leto zapored onemogočajo izvedbo spomladanskih športnih prireditev, zaradi česar so morali organizatorji sicer tradicionalnega gorsko kolesarskega maratona MTB Slavnik športno prireditev prestaviti na naslednje leto.

Gorsko kolesarski maraton Slavnik se je po treh uspešnih izvedbah utrdil kot eden osrednjih kolesarskih dogodkov v Sloveniji. V Hrpeljah in na pobočjih Slavnika je z več kot 500 gorskimi kolesarji vzdolž treh tras, MTB poligonom za najmlajše, bogato kulinarično ponudbo in pestrim spremljevalnim programom postal že pravi kolesarski praznik.

Žal pa so okoliščine epidemije že drugo leto zapored nenaklonjene izvedbi spomladanskih prireditev. Ker številne dogodke predstavljajo na termine v zasedenem jesenskem obdobju, zato so se organizatorji odločili, ta tokratni maraton MTB Slavnik prestavijo na naslednje leto, v začetek maja.

Ker je v letošnjih poletnih mesecih pričakovati določene sprostitve ukrepov, organizatorji tradicionalnega kolesarskega maratona ob tej priložnosti vabijo vse zainteresirane kolesarje, tekače in pohodnike na premierno izvedbo prireditve Nočni vzpon na Slavnik, ki je predvidena za soboto, 3. julija, v Podgorju.

Vse ostale podrobnosti glede dogodka najdete na povezavi.