V novo šolsko leto z odličnimi Dunking Devils

KulturaNaši krajiNoviceProsti časŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

V sredo, 11. septembra, se na Ukmarjevem trgu v Kopru, le korak od morja, obeta nepozaben adrenalinsko obarvan dogodek. Za energičen začetek novega šolskega leta bo s svojim nastopom poskrbela akrobatska skupina Dunking Devils, svoje spretnosti in pogum pa bodo lahko preizkušali tudi obiskovalci dogodka. Obetajo se zapore prometa.

Ker bodo temperature še poletno vroče, bosta za ohladitev tik ob obali postavljena dva manjša trampolina in slip’n’slide, s katerih se boste lahko pognali v morje, pogumnejši pa boste lahko za dodatno dozo adrenalina v vodo skočili tudi s trampolinskega zidu.

Pester program se bo začel ob 15. uri, sledila bosta animacija in različne aktivnosti v akrobatski coni za obiskovalce. Vrhunec dogajanja bo nastop akrobatsko plesne skupine Dunking Devils, ki bo ob 16. uri uprizorila spektakularen tramwall šov, uro kasneje pa bo navduševala še z akrobatskimi skoki v vodo z višine. V pestrem programu na Ukmarjevem trgu se bosta predstavili tudi dve vrhunski ekipi –  Športni klub Salto Koper in plesna skupina Flip Capris. Program se bo nadaljeval vse do 19. ure.

Zaradi prireditve bo del parkirišča na Ukmarjevem trgu zaprt za promet, in sicer od 10. septembra, od 20. ure, do 12. septembra, do 8. ure zjutraj. Uporabnike parkirišča in bližnje stanovalce prosimo za strpnost in razumevanje.