Vabljeni na dneve odprtih vrat novega centra športa Koper – LESPORT

Naši krajiNoviceObvestilaProsti časŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

V ponedeljek, 25. novembra 2019, odpira vrata največji športni center na Obali. LESPORT – center športa Koper v objektu Olimpijskega bazena Koper dopolnjuje ponudbo in obseg dejavnosti Olimpijskega športnega centra – Bonifika.

Na današnji predstavitvi za medije so pomen nove športne pridobitve v Kopru ob predstavitvi prostorov predstavili Leni Fafangel, direktorica LESPORT – Center športa Koper, direktor Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper Duško Madžarović in vrhunski plavalec Matjaž Markič.

LESPORT – center športa Koper bo zagotavljal celovit pristop k zdravju človeka in pomeni veliko pridobitev za lokalno okolje ter splošno ozaveščenost o pomenu športne dejavnosti. Predstavljal bo odlično rešitev za začetnike, rekreativne in vrhunske športnike ter vse, ki si želijo narediti prvi korak k spremembi življenjskega sloga. Na več kot 4.500 m² uporabne površine bodo potekali športno-razvedrilni programi, primerni za vse generacije.

V pritličju kompleksa je olimpijski bazen v upravljanju Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper. LESPORT – Center športa Koper je priložnost, dodana vrednost za vse, ki želijo svojo telesno pripravljenost še izpopolniti. »Medetažo zaseda velika večnamenska dvorana, kjer bodo potekale vodene vadbe, LE Cycling, terapije, masaže in otroški programi. V centru bo velik poudarek na družabnosti in spoznavanju novega. Poleg treningov boste v prvem nadstropju čas lahko kakovostno preživeli v Lesport baru, kjer boste poklepetali s prijatelji, popili sok z družino, prisostvovali zanimivim dogodkom, prebirali revije s področja športa in zdravja ali zgolj uživali v panoramskem razgledu na morje in športni park Bonifika. Drugo nadstropje pa je namenjeno fitnes dejavnosti.,« je ob predstavitvi centra razkrila direktorica Leni Fafangel ter medijsko predstavila ambasadorja novega centra LESPORT – televizijsko novinarko Erter Pust in plavalca Matjaža Markiča.

LESPORT – Center športa Koper se želi javnosti predstaviti na Dnevih odprtih vrat, ki bodo potekali od torka, 26. novembra, do petka, 29. novembra, od 6.00 do 22.00 in v soboto, 30. novembra, od 8.00 do 21.00.

V času odprtih vrat bo vstop v center brezplačen. Udeležba na vodenih vadbah in v drugih programih je možna do zasedbe prostih mest.