DomovNaši krajiVirtualni Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom

Virtualni Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprsko gledališče svoje ustvarjalne kulturne vsebine še naprej aktivno izvaja na spletu. Po uspešnem začetku pred tednom dni je tudi ta sobota, 28. novembra, rezervirana za virtualno predstavo za otroke Zvezdica zaspanka, delo Frana Miličinskega Ježka. Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom in ekipo bo ob 10.30 uri na kanalu YouTube Gledališča Koper.

Ustvarjalci se tokrat podajajo med zvezde, Igorju Štamulaku bosta družbo na odru delala Luka Cimprič in Eva Tancer. Skupaj bodo najmlajšim pričarali nepozabno virtualno izkušnjo, zato otroke in njihove starše prijazno vabijo, da se jim pridružijo.

Skok v pravljico z Igorjem Štamulakom je najbolj zanimiva prigoda, ki jo lahko otroci doživijo v Gledališču Koper. Z domišljijo, iznajdljivostjo ter nekaj pomoči postanejo junaki in junakinje zimzelenih pravljic in slikanic, se pridružijo Igorju na odru in pravljičnim likom dajo priložnost, da oživijo v njih samih. Obisk gledališč trenutno ni mogoč, a pravljični junaki čakajo, da spet lahko oživijo. Scenarij in režijo so pripravili igralci in režiserji Gledališča Koper. Skok v pravljico postaja ekipno delo, ki je na sporedu vsako soboto do konca zaprtja gledališč.

Med predstavo bodo otroci povabljeni k sodelovanju prek telefonske številke, ki se bo izpisala na zaslonu. V živo bodo lahko poklicali v gledališče in se pogovarjali z igralcem Igorjem Štamulakom.

Za ogled predstave je potreben nakup virtualne vstopnice za 1 evro, ki ga lahko starši opravijo prek  spletni strani.

Foto: Gledališče Koper