Vzemite kariero v svoje roke

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Jutri, 24. junija, med 10. in 18. uro se bo na prvem spletnem kariernem sejmu MojeDelo.com za Goriško, Obalno-kraško in Notranjsko-kraško regijo predstavilo več kot 20 uspešnih podjetij, kot so Gen-i, Hofer, JYSK, Atlantic Krupa, Biovis, d. o. o. in Salonit Anhovo. To bo odlična priložnost, da se brezplačno povežete z delodajalci v svojem okolju in nadgradite svoje znanje, s katerim boste povečali svojo vrednost na trgu dela.

Spletni karierni sejem MojeDelo.com prinaša zaposlitvene priložnosti za Goriško, Obalno-kraško in Notranjsko-kraško regijo. Na sejmu se boste lahko virtualno povezali z več kot 20 prepoznavnimi podjetji, ki iščejo nove kadre, z njimi opravili avdiovizualni pogovor in izmenjali stike. Ob tem boste lahko izkoristili osebno karierno svetovanje in psihometrično testiranje, izboljšali svoj življenjepis in spremno besedilo, se posvetovali s HR-strokovnjaki ter nadgradili znanje na spletnih seminarjih.

Spletni karierni sejem poleg učinkovitega povezovanja iskalcev zaposlitve z delodajalci ponuja tudi številne delavnice in predavanja, na katerih bo govora o veščinah, ki jih v trenutnih razmerah zaposlovalci iščejo pri starejših. Pester program se bo začel z okroglo mizo na temo gospodarskega utripa v regiji pred in po Covidu-19. Psihologinji Tina Kastelic in Nina Kocbek bosta osvetlili trenutne razmere na trgu dela in se podali skozi zapleteno mrežo selekcijskih postopkov. Predstavnici mrež Europass in ReferNet Špela Pogačnik Nose in Meta Šlander bosta v webinarju o kompetencah prihodnosti spregovorili, kaj potrebujete za uspešno kariero jutri, z Markom Kužnerjem pa boste nadgradili svoje znanje na delavnici programa Excel. Za tiste, ki šele vstopajo na trg dela, bo zanimiva delavnica MojePrvoDelo.

Do spletnega kariernega sejma boste dostopali prek spletne povezave. Ob tem organizator spletnega kariernega sejma MojeDelo.com svetuje, da zainteresirani vnaprej raziščejo podjetja, ki se bodo predstavila na sejmu, in pripravijo življenjepis, certifikate in dokazila o formalnem izobraževanju ter morebitna priporočila preteklih delodajalcev, ki povečujejo vrednost v očeh delodajalcev. Tako bodo vaše možnosti na trgu dela nedvomno večje.