DomovNoviceZakorakajte S Koprom v novo leto

Zakorakajte S Koprom v novo leto

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi letos nas 31. decembra v Taverni čaka tradicionalno silvestrovanje S Koprom v novo leto 2018. Program se bo začel ob 20. uri, v leto 2018 pa nas bosta popeljali skupina Gedore in Žavbi band, ob polnoči pa bo nebo nad mestom razsvetlil magični ognjemet.

Vsi ljubitelji drsanja pa bodo lahko dobesedno zadrsali v novo leto in to tik ob morju. Drsališče na trgu ob Upravi za pomorstvo bo namreč iz 31. 12 na 1.1. obratovalo do 2. ure ponoči.

Zaradi ognjemeta zapore prometa

Zaradi prireditve bo za promet popolnoma zaprta Pristaniška ulica, in sicer na odseku od Piranske ulice do Ukmarjevega trga, in sicer 31. 12. 2017, med 21. in 3. uro zjutraj naslednjega dne. Zaradi magičnega ognjemeta pa bo 31.12. popolnoma zaprta Semedelska promenada, in sicer predvidoma od 23. ure zvečer do enih zjutraj. V tem času bo hoja po promenadi iz varnostnih razlogov prepovedana.

Podroben program magičnega decembra in urnik drsališč je dostopen na www.magicnidecember.si.

Pestro dogajanje se bo nadaljevalo do 14. januarja

Sicer pa se bo pestro dogajanje nadaljevalo vse do 14. januarja, prav gotovo pa nas bo tudi v novem letu v Mestni občini Koper pričakalo še kakšno prijetno presenečenje.