DomovNaši krajiZavod za šport išče najemnike poslovnih prostorov v olimpijskem bazenu

Zavod za šport išče najemnike poslovnih prostorov v olimpijskem bazenu

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Javni zavod za šport Mestne občine Koper vabi vse zainteresirane ponudnike k oddaji ponudb za najem poslovnih prostorov v Olimpijskem bazenu. Rok za prijavo je 10. julij.

V tokratnem naboru prostorov je med največjimi prav 359,21 kvadratnih metrov velik prostor v drugem nadstropju objekta, ki se oddaja za športno dejavnost – fitnes. Prostori obsegajo recepcijo, moško in žensko garderobo s sanitarijami, prostorom za čistila, predprostorom in prostorom za fitnes (281,3 m2).

Poleg tega se v prvem nadstropju objekta oddaja prostor v skupni izmeri 174,9 kvadratnih metrov, prav za namen športne dejavnosti oz. pripravo toplih in hladnih brezalkoholnih pijač.  Ob predhodni pridobitvi soglasja najemodajalca pa se lahko prostor uporablja tudi za prodajo pripravljenih obrokov.

Tretji sklop predstavlja 291 kvadratnih metrov velik prostor v medetaži, ki se oddaja za športno, zdravstveno ali drugo mirno storitveno dejavnost (v sklopu fitnes centra).

Najnižja izklicna mesečna najemnina za vse tri sklope skupaj znaša 3.867,14 EUR.

Zainteresirani ponudniki lahko dokumentacijo pridobijo na spletni strani Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper, spletni strani občine Koper oz. jo prevzamejo v sprejemni pisarni Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper, vsak delovnik od 8. do 12. ure.

Ponudniki so dolžni ponudbe v zaprti ovojnici oddati priporočeno po pošti ali osebno na naslov: Javni zavod za šport, Cesta Zore Perello Godina 3, 6000 Koper, najpozneje do 10.07.2019.

Za dodatna pojasnila se obrnite na info@sportkoper.si, s pripisom »najem poslovnih prostorov v Olimpijskem bazenu Koper«, najkasneje (vključno) tri dni pred dnevom poteka roka za oddajo ponudb.

Več o javnem razpisu najdete tukaj: https://www.koper.si/wp-content/uploads/2019/06/Javni-razpis-OB-Koper-za-objavo.pdf