DomovNoviceBrezplačen dostop do e-knjig za občane MOK

Brezplačen dostop do e-knjig za občane MOK

KulturaNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Osrednja knjižnica Srečka Vilharja v času zaprtja svojih enot vsem občankam in občanom Mestne občine Koper omogoča brezplačno izposojo elektronskih in zvočnih knjig, časopisov in drugega čtiva. Pogoj za dostop do spletnega gradiva je vpis v knjižnico, ki ga lahko uporabniki brezplačno opravijo kar prek spleta.

V knjižnico se včlanite tako, da izpolnite spletni obrazec, ki je na voljo na https://plus.si.cobiss.net/opac7/rsu/sikkp/form. Po elektronski pošti boste dobili uporabniško ime in geslo, s katerima boste dostopali do vseh gradiv in vsebin virtualne knjižnice Koper. Knjižnica je odprta 24 ur na dan, vse dni v tednu, dostopna pa je zgolj z enim klikom na http://www.kp.sik.si/elektronski-viri-191.

Ob včlanitvi v Osrednjo knjižnico Srečka Vilharja Koper oziroma katero koli drugo slovensko knjižnico pridobite tudi brezplačen dostop do največje slovenske spletne knjižnice Biblos, ki ponuja pester nabor literature (1.791 različnih knjig), pa tudi drugih spletnih portalov za izposojo elektronskega gradiva.

Za vse informacije o vpisu in dostopu do e-knjižnice pokličite na telefonsko številko 05 66 32 605, in sicer vse dni med 9. in 15. uro.