DomovNoviceCenter mladih Koper vstopa v novo šolsko leto

Center mladih Koper vstopa v novo šolsko leto

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

S prvim šolskim dnem se tudi CMK vrača v polni obratovalni čas. Od 1. septembra bodo tako prostori na Gregorčičevi 4 mlade sprejemali vsak delovnik, od 9. do 22. ure. Mladinski center vabi vse mlade, da se ponovno pridružijo vsebinam in projektom, ki stremijo h kreativnemu ter aktivnemu preživljanju prostega časa. V mesecu septembru se poleg dnevnemu in rekreativnemu programu pridružuje še pester kulturni ter zabavni program.

V sodelovanju z Mestno občino Koper in Radiem Študent se bo 1. septembra s pričetkom ob 20. uri v skladišču Libertas odvil tradicionalni Klubski Maraton Radia Študent, kjer se bodo predstavili Moving as a Giant ter Time Keeper.

V soboto, 2. septembra, bo CMK-jev oder gostil mešanico indie rocka, post punka ter DIY-a. Ob 20.30 bodo zazveneli srbski KOIKOI in celjski KAMNIAK.


Na istem odru se bo po dolgem času odvil tudi reggae večer. 9. septembra bodo ob 20.30 nastopili The Homegrowns in obalni Freedom Fighters.
Ljubitelji športov z žogo bodo  na svoj račun prišli v soboto, 16. septembra. Od 10. ure dalje bo v Centru športov na mivki v okviru projekta Migetalkanje potekal turnir odbojke na mivki.

Septembra se v CMK vračajo tudi obalni velikani indie rocka in alternativnega popa, NOAIR. Oder bo ogrel strastni grunger, Market Garden.

Mesec zabave in kulture bodo zaključili Đuko i Plodovi Zemlje ter Po’metra Crijeva, ki bodo na Gregorčičevi 4 nastopili 30. septembra ob 20.30.

Več informacij in program Centra mladih Koper na povezavi.

Foto. Center mladih Koper