DomovNoviceCenter mladih Koper z odprtjem vrat vstopa v majske aktivnosti

Center mladih Koper z odprtjem vrat vstopa v majske aktivnosti

Naši krajiNovicePogovoriProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Po prvomajskih praznikih bo Center mladih Koper znova odprl svoja vrata. Tudi sicer maja napovedujejo zanimiv program.

S sproščanjem vladnih ukrepov bo po prvomajskih praznikih znova mogoče obiskati tudi Center mladih Koper, ki deluje v okviru Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper. Od 3. maja dalje bo, seveda ob spoštovanju veljavnih ukrepov, center odprt med 9. in 17. uro.

V sklopu projekta »Migetalkanje«, ki se je rodil iz potrebe po gibanju in druženju, pa nas maja čakajo naslednje aktivnosti: kolesarjenje od Kopra do izolskega svetilnika (8. 5. 2021 ob 10. uri), pohod na Lačno (15. 5. 2021 ob 10. uri) ter pohod na Slavnik (22. 5. 2021 ob 10. uri).
Vsi zainteresirani se lahko prijavijo tukaj:  https://forms.gle/ZG8uPdBJYosndUjJ8

V okviru prostovoljskega programa bodo med 17. in 31. majem nadaljevali s prenovo podobe Centra mladih Koper. Za tem, ko so v minulih mesecih prostovoljci in mladi umetniki poskrbeli za poslikave notranjih prostorov, se bodo zdaj lotili še terase centra. Med 24. in 29. majem pa bodo poskrbeli tudi za novo podobo transformatorske postaje v centru Kopra.

Ostale vsebine za zdaj ostajajo v virtualnem svetu. 13. maja bodo na Facebook strani Centra mladih izpeljali interaktivni koncert Rudija Bučarja, ki ga bodo skupaj z intervjujem izvedli dijaki Gimnazije Koper. V petek, 21. maja, ob 17.00 bo na programu delavnica nege telesa z naravnimi zelišči. V kolikor bodo epidemiološke razmere dopuščale, bo delavnica izvedena v živo. 20. in 21. maja pa bodo izvedli interaktivni delavnici.

Več informacij je dostopnih na Facebook strani Centra mladih Koper.