DomovNoviceCenter mladih Koper vabi na številne dogodke v novembru

Center mladih Koper vabi na številne dogodke v novembru

KulturaNaši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper nadaljuje s svojim programom, ki bo meseca novembra nudil kar 27 različnih dogodkov za vse okuse.

Vsi ljubitelji knjig priljubljenega Harryja Potterja so vabljeni v soboto, 5. novembra, od 12. ure dalje, v športni park Bonifika, kjer bo na enem izmed nogometnih igrišč predstavitev quadball-a, bolj znanega pod imenom quidditch.

V torek, 8. novembra, bo ob 20. uri, pod okriljem koprske pedagoške fakultete filmska predstavitev štirih videospotov orkestra UP PEF in nastop orkestra v živo.

Ustvarjalci se bodo brez dvoma razveselili ustvarjalne delavnice 9. novembra, ob 17. uri. Poudarek bo na predstavitvi uporabe akrilnih barv na platno. Ustvarjalnico bo spremljala tudi likovna razstava z naslovom Brave New World avtorice Urške Pavlovič.

V MCMC na Markovcu (Cesta na Markovec 65/a) se pričenja serija zvočno-gibalnih delavnic, ki zvok in gibe izkoriščajo za dosego spoznanja samega sebe ter notranjega miru. Delavnice bodo v štirih sklopih, in sicer vsak četrtek, od 10. novembra do 1. decembra, med 16. in 17.30.

Ljubitelji stand up komedije bodo na svoj račun prišli v četrtek, 10. novembra, ko bo ob 20. uri oder koprskega CMK-ja zasedel Marko Žerjal s predstavo »Čudni cajti«.

Na god sv. Martina bo v koprskem CMK-ju napeto. Ob 20.30 se bo pričel finalni večer natečaja za mlade neuveljavljene glasbenike »CMK Studio Live Vol.3«. Glasbeniki bodo veseli podpore, ki jo bodo obiskovalci oddali preko glasovnic in tako izbrali svojo najboljšo skupino.

ŠtudenTeater vabi ljubitelje gledališča in improvizacije na gledališki delavnici, ki bosta v soboto, 12. in 26. novembra, med 10. in 13. uro v CMK-ju.

Sobotni večer, 12. novembra, bo posvečen »lubezni«, na oder CMK-ja se namreč vrača glasbena skupina Hamo & Tribute 2 Love. Vstopnice so že v predprodaji.

Po glasbeno obarvanemu koncu tedna sledijo pomirjujoče terapevtske delavnice, ki bodo 14. ter 21. novembra, ob 17. uri, v prostorih CMK-ja.

V torek, 15. novembra, bo ob 19. uri, »Mirči potuje« skozi potopisno predavanje predstavila Bolgarijo, sreda pa namenjena kuhanju, saj se bodo udeleženci učili kuhati po receptih iz kultne knjige Harry Potter. Delavnica bo 16. novembra, ob 18. uri. Čarobno bo.

Pesnice in pesniki se bodo v CMK-ju predstavili skozi Obalne rime, 17. novembra, ob 20. uri, ki nosijo naslov Astro Pop.

Ljubitelji improvizacije z inštrumenti so vabljeni 18. novembra na jam session »Đemka«, ljubitelji plesa pa na delavnico Gašperja Kunška, ki bo 22. novembra, ob 18. uri.

 Delavnica tattoojev s predstavitvijo nege in njihovega vzdrževanja bo v sredo, 23. novembra, ob 18. uri. Odprti mikrofon za testiranje svežih šal slovenskih komikov »Bunga« pa ob 20.30. Oba dogodka bo gostil koprski CMK.

Sledil bo večer plesnega filma v petek, 25. novembra, ob 20. uri, dan kasneje pa bo koncert San Lorenza ter DJ Diesija, ob 20.30.

Novembrski program se bo zaključil s pomirjujočimi terapevtskimi delavnicami, ki bodo 28. novembra, ob 17. uri.

Foto: Center mladih Koper