DomovKulturaCMK Bar v centru Kopra išče novega najemnika

CMK Bar v centru Kopra išče novega najemnika

KulturaNaši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper je objavil namero o sklenitvi neposredne pogodbe za najem nepremičnega premoženja – CMK Bar na Gregorčičevi ulici 4 v mestnem jedru Kopra. Prostor v izmeri 20 m2 z možnostjo souporabe dvorane, sanitarij in dvorišča je namenjen izvajanju gostinskih dejavnosti, v najem ga oddajo za obdobje dveh let.

Zainteresirani lahko ponudbe oddajo najkasneje do nedelje, 15. novembra 2024. Vsak ponudnik, ki želi sodelovati na nameri, mora izpolniti prijavni obrazec, ki je priloga in sestavni del namere, z vsemi dokazili in prilogami, zahtevanimi po nameri. Vsi obrazci morajo biti podpisani s strani ponudnika oz. osebe, ki je zakoniti zastopnik ponudnika, datirani in žigosani (v kolikor ponudnik ne posluje z žigom, mora pod podpisom napisati »Ne poslujem z žigom«). Priloge, ki so sestavni del prijavnega obrazca, so navedene v točki 5 namere.

Izklicna cena za najem gostinskega lokala je 200,00 EUR/mesec (neto), strošku najema je treba prišteti pavšalne mesečne stroške v višini 50 evrov brez DDV-ja, ki vključujejo stroške vode in elektrike.

Ponudnik je dolžan zagotoviti, da njegova ponudba prispe po pošti v zaprti ovojnici na naslov: Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, Titov trg 3, 6000 Koper, najpozneje do 15. novembra 2024.

Na ovitku mora biti napisano:

  • v levem spodnjem kotu oznaka »NE ODPIRAJ – PONUDBA ZA NAJEM GOSTINSKEGA LOKALA«,
  • na hrbtni strani ovitka mora biti napisan naziv in naslov ponudnika.

Podrobnosti o nameri so na voljo TUKAJ, za ogled prostorov pa pokličite na 051/657-595 (Jana Otočan).

Prijavni obrazec: https://www.zmkt.si/wp-content/uploads/2024/10/PRILOGA-1-Prijavni-obrazec-CMK-Bar.docx

Predlog pogodbe: https://www.zmkt.si/wp-content/uploads/2024/10/PRILOGA-2-Predlog-pogodbe.pdf

Foto: Center mladih Koper, Jaka Ivančič