DomovNoviceDanes bo znan še drugi finalist nogometnega pokala Slovenije

Danes bo znan še drugi finalist nogometnega pokala Slovenije

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes bo znan še drugi finalist nogometnega pokala Slovenije. Ob 17.15 bo v Ljudskem vrtu na sporedu povratna polfinalna tekma med Mariborom in Olimpijo. Prednost s prve tekme imajo Ljubljančani, ki so pred svojimi navijači zmagali z 2:1.

Kljub temu so Mariborčani za mnoge favoriti za preboj v finale. “Sprejemamo vlogo favorita. Drugi del polfinala bo v našem Ljudskem vrtu, kjer bomo skupaj z navijači in z napadalno miselnostjo naredili vse, da bi prišli do uresničitve cilja. Vedno nas zanima le zmaga. In trofeje,” je za spletno stran Maribora dejal Marcos Tavares.
Mariborčani veljajo za favorite. Foto: Telekom prva liga Slovenije

Na drugi strani prav tako veje optimizem. “Imeli smo naporen razpored, tekmo na vsake tri dni, zato se je treba dobro spočiti. Verjamem, da bodo fantje pravi in da bodo naredili vse, da razveselimo naše navijače,” pa je za Olimpijino spletno stran povedal izkušeni branilec Branko Ilić.

V finalu, ki bo 31. maja v Kopru, bo zmagovalec mariborsko-ljubljanskega dvoboja igral proti Domžalam, ki so na včerajšnji tekmi izločile Krko. Ta je obakrat izgubila z 0:2.