DomovNoviceFebruarsko CMKarjenje ponuja razgiban program

Februarsko CMKarjenje ponuja razgiban program

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper je tudi za mesec februar pripravil nekaj zanimivih dogodkov, ki se bodo odvijali prek spleta. Medtem ko koprski in markovški prostori Centra mladih Koper dobivajo vzdrževalne pozornosti in nove umetniške podobe, se na spletišču naprej odvijajo dogodki in delavnice.

Danes, 1. februarja, se bo na Facebooku odvila še zadnja kuharska delavnica, na kateri bosta Enis Beganović in Marko Šinkovec predstavila njihov recept za tiramisu.

Februarska novost zimskega CMK-arjenja je Medpogled. Gre za novo serijo intervjujev z glasbeniki, ki bo služila kot nadomestek koncertov. V tem mesecu se bosta odvila dva spletna dogodka z gosti, ki ju boste lahko spremljali preko Facebook povezave. Prvi bo na programu prihodnji ponedeljek, 8. februarja, drugi pa v sredo, 24. februarja, ob 20. uri.

Preko spletne platforme Zoom bosta v sredo, 3. in 10. februarja, ob 19. uri potekali multimedijski delavnici z naslovom Od ilustracije do animacije.

V sredo, 17. februarja, se bo ob 18. uri preko spletne platforme Zoom pričela prva literarna delavnica, na kateri se bodo udeleženci lahko naučili, kako napisati pesem.

V petek, 19. februarja, ob 21. uri se bo prek Facebooka v živo oglasila Mirjana Topič, v družbi katere boste lahko spremljali spletno potovanje v Južno Španijo in Andaluzijo.

V četrtek, 25. februarja, ob 18. uri bo preko spletne platforme Zoom čas za spiritualno delavnico z naslovom Uvod v Spiritualčka, ki bo poskrbela za meditativne tehnike udeležencev.

Več informacij o prijavi na delavnice in ostalih dogodkih na povezavi.

Foto: Jaka Ivančič