DomovNoviceIzšel je nov koledar Mestne občine Koper

Izšel je nov koledar Mestne občine Koper

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Da bi bili v prihajajočem letu dobri gospodarji svojega časa, so na Mestni občini Koper za vse občanke in občane tudi letos pripravili koledar.

Z letošnjim koledarjem so se na Mestni občini Koper želeli pokloniti našemu mestu, ki s svojim zgodovinskim in kulturnim bogastvom priča o temeljih, na katerih se je začel razvoj Kopra v sodobno mesto, kot ga poznamo danes. Zato so ga opremili s čudovitimi fotografijami umetnice Anje Čop, ki je v svoj objektiv ujela vse kar Koper danes je.

Z letošnjim koledarjem so se na Mestni občini Koper želeli pokloniti našemu mestu, Foto: ekoper.si

Tako se boste v letu 2018 sprehodili skozi mestno središče, zaledne znamenistosti in zaplavali med morskimi valovi, zagotovo pa vas preseneti tudi kakšna fotografija z živalskim motivom, ki jih najdemo v objemu Škocjanskega zatoka kot tudi fotografija najbolj tipičnega drevesa – oljke.

Koledar lahko prevzamete v prostorih Mestne občine Koper, Centru dnevnih aktivnosti za starejše občane in v Pretorski palači.

Koledarsko leto šteje le 12 mesecev, kar je vsekakor premalo, da bi lahko bile v koledarju predstavljene popolnoma vse zanimivosti Kopra, ki bi si to zaslužile. Fotografski utrinki na letošnjem koledarju naj bodo torej predvsem spodbuda, da se odpravite na raziskovanje našega mesta in njegovih zalednih vasic, ki skrivajo prenekateri naravni in kulturni biser.