DomovNaši krajiIzšla je nova številka občinskega časopisa

Izšla je nova številka občinskega časopisa

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Občanke in občane Mestne občine Koper v poštnih nabiralnikih že čaka nova, pomladno obarvana številka občinskega časopisa KP MOK 48.

V aprilski številki občinskega glasila je poudarek na dogajanju v prvem četrtletju leta 2024 v Mestni občini Koper. Na prvih straneh časopisa sledijo aktualne informacije za občanke in občane, med katerimi je izpostavljen participativni proračun za leti 2025 in 2026, sledijo prispevki o gradnji dodatnega tira v sklopu projekta Drugi tir, sončni elektrarni na strehi Parkirne hiše Sonce in ureditvi priobalnega pasu med Koprom in Izolo, kjer so dodana tudi mnenja občanov in obiskovalcev na to temo.

Osrednji del časopisa je namenjen predstavitvi naložb, ki jih je občina sklenila v začetku leta in tistim, ki jih bo v bližnji prihodnosti. Predstavljamo tudi številne naložbe v šolstvo in zaključek gradnje Vstopne točke Kraški rob. V rubriki Zgodbe iz naših krajev so bralkam in bralcem na voljo številne zanimivosti ob letošnjem praznovanju 1500. obletnice mesta Koper. Nova izdaja prinaša tudi bogate vsebine s področja kulture, športa in zdravja, ki pričajo o tem, da je koprska občina nadvse aktivna na več področjih.

Časopis KP MOK od ponedeljka, 22. aprila, lahko prevzamete tudi v avli Mestne občine Koper.

Do posameznih izdaj občinskega glasila MOK lahko dostopate na povezavi.

Vabljeni k branju.

Foto: MOK