DomovNoviceIzšla je nova številka občinskega časopisa KP MOK

Izšla je nova številka občinskega časopisa KP MOK

KulturaNaši krajiNovicePogovoriŠportTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Občanke in občane Mestne občine Koper v poštnih nabiralnikih že čaka nova številka občinskega časopisa KP MOK 49, z raznoliko, poletno obarvano vsebino. 

Na prvih straneh časopisa se bodo občanke in občani lahko seznanili s predstavitvijo rekordnega števila olimpijcev na Ukmarjevem trgu, odprtjem prenovljenega mestnega zvonika ter z vsemi aktualnimi informacijami glede koprskih kopališč in parkirišč. V rubriki Aktualno si bodo občanke in občani lahko prebrali, kako napreduje sprejemanje Občinskega prostorskega načrta in kateri projekti participativnega proračuna so bili izglasovani za izvedbo v letih 2025 in 2026.

Osrednji del časopisa je kot vedno namenjen občinskim naložbam, podrobneje so predstavljeni gradnja zadrževalnika vode na Semedelski bonifiki in obnovi dveh vrtčevskih enot. Sledijo strani, posvečene praznovanju 1500 let mesta Koper s procesijo sv. Nazarija, občanke in občani pa si bodo v tokratni številki lahko prebrali tudi intervjuje z vsemi štirimi nagrajenci, ki so letos prejeli najvišja občinska priznanja. Tudi tokrat ne manjkajo strani, posvečene kulturi, športu in zdravju ter horoskop in križanka.

Časopis KP MOK 49 lahko od ponedeljka, 22. julija, prevzamete tudi v avli Mestne občine Koper na Verdijevi 10, dostopen pa je tudi v elektronski obliki na povezavi.

Vabljeni k branju.

Foto: MOK