DomovNoviceJavni razpis za ponudnike subvencionirane študentske prehrane

Javni razpis za ponudnike subvencionirane študentske prehrane

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Študentska organizacija Univerze na Primorskem spodbuja gostince k prijavi na javni razpis za ponudnike subvencionirane študentske prehrane. Zadnji rok za prijavo na javni razpis je torek, 24. avgust.

Študentska organizacija Univerze na Primorskem se zaveda pomanjkanja ponudnikov študentske prehrane na Primorskem, zato spodbuja vse gostince na Primorskem, da se prijavijo na javni razpis. Možnost prijave imajo vsi ponudniki prehrane, ki bi se želeli približati tudi študentom. Novost razpisa je možnost prijave tako z lokalom kot z lokalom in dostavo ali samo z dostavo.

Vsem zainteresiranim ponudnikom prehrane je javni razpis na voljo na mddsz.gov.si, rok za prijavo pa je do torka, 24. avgusta. Ponudniki, ki bodo skozi postopek javnega razpisa izbrani, bodo študentsko prehrano lahko ponujali med januarjem in decembrom v letu 2022.

S spodbudo gostinskim ponudnikom želi ŠOUP povečati izbor restavracij, ki bi jih imeli študenti v prihodnjem letu. Študentom bi tako omogočili več izbire pri kakovostnem prehranjevanju, gostinci pa bi si zagotovili obisk tudi izven sezone.

Za vsa morebitna vprašanja se zainteresirani lahko obrnejo na e-pošto prehrana@soup.si ali telefonsko številko 05 662 62 21, od ponedeljka do petka od 10.00 do 12.00 ure.

Več o študentski prehrani si zainteresirani lahko preberejo tudi na spletni strani študentska-prehrana.si.