DomovNoviceKnjižnica vabi na predstavitev knjige Patricije Sosič Kobal

Knjižnica vabi na predstavitev knjige Patricije Sosič Kobal

KulturaNaši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Osrednja knjižnica Srečka Vilharja v sklopu projekta Primorci beremo v četrtek, 26. avgusta, ob 18. uri vabi na Vrt knjige, kjer bo Patricija Sosič Kobal ljubiteljem knjižne literature predstavila knjigo Palma Berta.

Patricijo Sosič Kobal od nekdaj spremljata ljubezen do umetnosti in izražanja. Z ustvarjanjem se spogleduje in igra že vse življenje – pa naj je to izrazni ples, gledališče, lutke ali pisana beseda.

»Z zgodbo, ki se je zapisala in se prebere brez premora, prebujamo zavest ljudi o povezanosti vsega z vsem. Rastlinski svet je, tako kot drugi svetovi, del edinega planeta, ki ga imamo. Za kakovostno življenje na njem je prepotreben vsak ozaveščen posameznik, ki spoštuje vse, kar sobiva z nami,« je o knjigi Palma Berta zapisala založnica in direktorica izolske knjižnice Marina Hrs.

Kulturno obarvan dogodek bo izveden ob upoštevanju vseh predpisov in navodil povezanih z virusom covid-19. Dogodek je del projekta bralne kulture, ki ga sofinancira Javna agencija za knjigo Republike Slovenije.

Foto: Osrednja knjižnica Srečka Vilharja