DomovNoviceLadja Zlatoperka v ponedeljek solidarno za vse, ki so utrpeli škodo v poplavah

Ladja Zlatoperka v ponedeljek solidarno za vse, ki so utrpeli škodo v poplavah

Naši krajiNoviceObvestilaProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Regionalni razvojni center (RRC) Koper skozi letošnje poletje nadaljuje aktivnost ladijskih prevozov za potnike in kolesa, ki povezujejo vse štiri istrske občine. Ladijski prevozi na relaciji Ankaran–Piran, ki so se začeli v juniju bodo trajali do vključno 3. septembra.

Ladja Zlatoperka, ki na relaciji od Ankarana do Pirana vsak dan, razen ob ponedeljkih, prevaža potnike in kolesa, bo izjemoma prevoze opravljala tudi v ponedeljek, 14. avgusta. Izkupiček od prodaje vozovnic bo kapetan Sandi Radolovič namenil obrtnikom, ki so utrpeli škodo v nedavnih poplavah.

Ladja potnike v Ankaranu prevzema na pomolu Valdoltra, v Kopru na zunanji obali na parkirišču na Ukmarjevem trgu, v Izoli na pomolu pred Hotelom Marina, v Piranu pa bo vstopno oziroma izstopno mesto pristanišče na pomolu pri rdečem svetilniku.

Cene vozovnic se razlikujejo glede na dolžino trase. Za relacijo Ankaran–Koper je treba odšteti dva evra, od Ankarana do Izole tri evre in od Ankarana do Pirana pet evrov. Med Koprom in Izolo se lahko peljete za tri evre, enako od Izole do Pirana, pot med Koprom in Piranom pa vas stane štiri evre. Za prevoz kolesa je treba odšteti en evro.

Vozni red dne 14. avgusta 2023:

Foto: RRC