DomovNoviceLuka Koper in Mestna občina Koper odprli žalno knjigo za pokojnega Bruna Koreliča

Luka Koper in Mestna občina Koper odprli žalno knjigo za pokojnega Bruna Koreliča

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj se je v 81. letu starosti poslovil nekdanji dolgoletni direktor in predsednik uprave Luke Koper ter nekdanji predsednik skupščine občine Koper Bruno Korelič. Pokojniku v slovo bo na sedežu družbe Luka Koper, d. d. in v Pretorski palači v Kopru odprta žalna knjiga.

Bruno Korelič je s svojim dolgoletnim delovanjem v gospodarstvu in s sodelovanjem ob sprejemanju pomembnih odločitev na občinski ravni pustil pomemben pečat v lokalnem in širšem regijskem prostoru. Pri svojem delu si je vselej prizadeval za vizionarske rešitve, ki bi obmorski regiji in tudi širše omogočale razvoj. S svojim delom se je dotaknil številnih področij in posameznikov. Pokojnemu Brunu Koreliču se bo mogoče pokloniti z vpisom v žalno knjigo.

Žalna knjiga bo za vpise na voljo na dveh lokacijah

V četrtek, 26., in v petek, 27. septembra 2024, od 10.00 do 15.00 bo žalna knjiga odprta na sedežu družbe Luka Koper, d. d., Vojkovo nabrežje 38 v Kopru.

V ponedeljek, 30. septembra, in v torek, 1. oktobra 2024, bo od 9.00 do 17.00 žalna knjiga odprta v Pretorski palači na Titovem trgu v Kopru.

Mestna občina Koper in družba Luka Koper se bosta pokojniku poklonili s skupno žalno sejo, ki bo 1. oktobra 2024.

Foto: Zdravko Primožič/FPA