DomovNoviceMagični vstop v novo leto 2018

Magični vstop v novo leto 2018

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Iz magičnega decembra so domačini in obiskovalci Kopra vstopili v novo leto in skupaj nazdravili tik ob morju. Zbralo se jih je nekaj več kot 6 tisoč.

Razposajeno vzdušje in veselje, ki je že čez dan zaznamovalo obe koprski drsališči, se je v večernih urah preselilo k morju. Domačini in obiskovalci Kopra so novemu letu letos skupaj nazdravili v Taverni, nekateri pa so si novoletne želje izrekli kar na drsalkah.
Za glasbo so tudi letos poskrbeli domačini. V uvodnem delu silvestrskega večera so zbrane zabavali člani Žavbi banda, v novo leto pa je prisotne popeljala skupina Gedore. Pričakovanje novega leta je svoj vrhunec doseglo ob polnoči, ko je nebo nad Koprom osvetlil magični ognjemet.

Kljub muhastemu vremenu so prijetne zimske temperature, praznično vzdušje in dobra glasba na prizorišče privabili okoli šest tisoč ljudi, ki so z zabavo nadaljevali vse do zgodnjih jutranjih ur.

Veselo vzdušje pa se z novim letom še nadaljuje. Drsališči na Titovem trgu in trgu pri Upravi za pomorstvo bosta po ustaljenem urniku odprti še do 14. januarja. Dodatne programske vsebine so na voljo na spletni strani Magični december.

Naj bo leto, ki je pred vami, magično!