DomovNoviceMedijski portal eKoper v novi preobleki in z novim imenom

Medijski portal eKoper v novi preobleki in z novim imenom

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Koprski občinski spletni portal eKoper je z današnjim dnem nadgrajen z novo podobo, razširjenimi vsebinami in novim imenom.

Na Mestni občini Koper se zavedamo, da se navade in zahteve naših bralk in bralcev nenehno spreminjajo, zato se trudimo slediti najnovejšim trendom digitalne komunikacije. S tem namenom smo prenovili podobo našega medijskega portala in ga razširili z novimi vsebinami, ki jih bomo nadgrajevali tudi s predlogi naših bralk in bralcev. Medijski portal eKoper, ki je po novem eKoperCapodistria, bo še naprej sledil svojemu prvotnemu poslanstvu, in sicer nadgradnji komuniciranja Mestne občine Koper z občani ter promociji občine.

Ob ažurnih informacijah Mestne občine Koper na portalu med drugim uvajamo sproščujoče vsebine, kot so horoskop, kulinarika, legendarni obalni strip The Closh, prireditve društev in krajevnih skupnosti. Ob zanimivih reportažah iz krajevnih skupnosti bomo bralce občasno presenetili tudi z zanimivimi zgodbami in intervjuji krajank in krajanov, ki so na tak ali drugačen način zaznamovali oziroma pustili neizbrisen pečat v naši občini.

Sproščujoče vsebine portala bomo dodatno nadgrajevali s pozitivnim načelom v slogu eKoperCapodistria – v službi občank in občanov.