DomovNoviceMobilna cepilna enota prihaja v Sv. Anton

Mobilna cepilna enota prihaja v Sv. Anton

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Da bi cepljenje proti covid-19 čim bolj približali vsem, bo Zdravstveni dom Koper tudi prihodnji teden nadaljeval cepljenje na terenu. Z mobilno cepilno enoto bodo jutri, 22. septembra, med 15. in 17. uro prisotni pred zadružnim domom v Sv. Antonu, medtem ko bo danes med 14.30 in 20. uro množično cepljenje za nenaročene potekalo v cepilnem centru v središču Kopra.

Tokrat bo mobilna cepilna enota Zdravstvenega doma Koper prisotna na ploščadi pred zadružnim domom v Sv. Antonu. Cepljenje bodo izvajali jutri, 22. septembra, med 15. in 17. uro, na voljo bo cepivo Pfizer Biontech. Občanke in občani morajo s seboj imeti osebni dokument in zdravstveno izkaznico.

Zdravstveni dom Koper tudi v tem tednu nadaljuje cepljenje proti bolezni covid-19. Cepljenje za nenaročene bodo na lokaciji Zdravstvenega doma Koper, Dellavallejeva 3, organizirali danes, med 14.30 in 20.00. Odprto cepljenje je namenjeno vsem, ne samo občankam in občanom koprske občine, na voljo bo cepilo proizvajalca Pfizer Biontech.

Sicer pa ZD Koper v Otroško šolskem dispanzerju (Dellavalejeva ulica 3 v Kopru) organizira tudi cepljenje otrok, starih med 12 in 18 let. Cepljenje poteka po predhodnem naročilu na tel. številki 05 6647 271.

Zaradi velike zasedenosti parkirišča na Vergerijevem trgu (ob ZD Koper) in Trgu Brolo na Mestni občini Koper obiskovalcem Zdravstvenega doma Koper znova svetujejo, da svoja vozila parkirajo v novi Parkirni hiši Belveder. Prva ura parkiranja je brezplačna, vsaka naslednja pa en evro.