DomovNoviceNajnovejši Ferrari bo zapeljal iz Kopra

Najnovejši Ferrari bo zapeljal iz Kopra

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Kot sta poročala Avto Fokus in Avto Magazin je na ulicah koprskega mestnega jedra in ob pravkar prenovljeni obalni cesti v minulih dneh potekalo snemanje oglasnega spota za povsem nov model avtomobila Ferrari Portofino. 

Ferrari Portofino je najnovejši jekleni konjiček, ki ga je prestižna avtomobilska hiša iz Maranella razkrila šele to sredo, ko so bile predstavljene vse lastnosti prestižnega avtomobila. Ferrari Portofino je naslednik modela California T in ga bo poganjal V8 turbo motor s kar 600 konjskimi močmi. Avto pospeši od 0 do 100 km/h v 3,5 sekundah in lahko doseže več kot 320 km/h najvišje hitrosti.

Nov model Ferrarija bo uradno predstavljen 7. in 8. septembra v italijanskem mestu Portofino, od katerega je prevzel tudi ime. Superšportnik bo svoj debi prestal na avtomobilskem sejmu v Frankfurtu, prav tako septembra.

Notranjost najnovejšega modela znamke Ferrari je prepoznavna tudi zaradi detajlov. Vir: Ferrari

Po poročanju Avto Magazina, naj bi bil nov Ferrari viden tudi v Ljubljani, ni pa še znano, ali se bo slovenska prestolnica pojavila v videospotu.

Snemanje nekaj prizorov videospota za čisto nov Ferrari Portofino v Kopru, je vsekakor velik met za mesto, ki se sicer v zadnjih letih uspešno uveljavlja kot priljubljena snemalna lokacija.