DomovNoviceNovembrski program Centra mladih Koper

Novembrski program Centra mladih Koper

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi v novembru se obeta bogat program CMK, med drugim tudi četrta edicija natečaja za mlade glasbene skupine, CMK Studio Live Vol. 4.

November je v Centru mladih Koper že četrto leto namenjen mladim glasbenim skupinam, ki se bodo med seboj pomerili pred občinstvom. Strokovna komisija, ki jo bodo sestavljali glasbeni producent ter napovedovalec Andrea Effe, Gorazd Sedmak – Goga iz skupine Zmelkoow ter bobnar in vodja skupine Pantaloons, David Nik Lipovac, bo skupaj z glasovi publike podelila tri nagrade mladim glasbenim skupinam, ki bodo tako lahko brezplačno posnele svoje avtorske pesmi s producentom Andreo Effe. Zmagovalec natečaja bo prejel tudi brezplačno snemanje videospota. Zato lepo vabljeni na zadnje kvalifikacije, ki bodo v soboto, 4. novembra, ob 20.30 ter na finalni večer, ki bo v soboto, 20. novembra ob 20.30.

Ljubitelji elektronske ter trap glasbe so lepo vabljeni v petek, 3. novembra, ob 20. uri, ko bo oder prevzel kolektiv EASE, s programom Winter is Cancelled. Nastopili bodo Kub, Sija, Reta, Axel in Lupo MC.

V četrtek, 9. novembra, bo ob 20. uri nastopil komik Rok Škrlep, tokrat s svojo celovečerno predstavo z naslovom “Recept za srečo”.

10. in 11. novembra bodo za težko-kovinske zvoke poskrbeli Decline The Fall in Broken Calling ter Human Host Body in Claustrum. Oba koncerta pričneta ob 20.30.

Prav tako se bodo v mesecu novembru odvili še Bunga stand up večer, Karaoke, delavnice izdelovanja stripov ter 2nd Hand Music Fest, kjer bo cel dan potekala izmenjevalnica rabljenih oblačil, zvečer pa koncertni program.

Več informacij o pestrem kulturnem dogajanju v Centru mladih Koper na povezavi.

Foto: Center mladih Koper