DomovNoviceObjavljen natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Koper

Objavljen natečaj za naj prostovoljca v Mestni občini Koper

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Slovenska filantropija je v sodelovanju z Mestno občino Koper objavila javni natečaj Naj prostovoljec v Mestni občini Koper 2024, v okviru katerega bo iskala najbolj aktivno prostovoljko oz. prostovoljca in najbolj zaslužno mentorico oz. mentorja prostovoljcev.

Mestna občina Koper in Slovenska filantropija želita podeliti priznanje tistim posameznikom, ki s svojim prostovoljskim delom prispevajo k večji kakovosti življenja občank in občanov, pa tudi k razvoju in spodbujanju prostovoljstva v občini.

Prijavljene prostovoljke in prostovoljci se bodo potegovali za naziv v treh starostnih kategorijah, in sicer do 30 let, od 30 do 65 let in nad 65 let. Predlagatelj je lahko posameznik, neformalna skupina, nevladna organizacija (društva, zveze), javni zavod in zasebni zavod. O izbiri prostovoljk in prostovoljcev bo na podlagi prispelih prijav odločala strokovna komisija.

Predlagatelj mora v celoti izpolniti prijavni obrazec in ga poslati na naslov Slovenska filantropija, Gortanov trg 15, 6000 Koper ali na elektronski naslov prostvoljstvo.koper@filantropija.org. Prijavni obrazci in vse infromacije o natečaju so objavljeni na spletni strani prostovoljstvo.org oziroma na povezavi.

Rok za oddajo prijav se izteče v sredo, 23. oktobra, podelitev priznanj pa bo potekala na osrednji prireditvi Naj prostovoljec v Mestni občini Koper 2024 v drugi polovici novembra.

Foto: Slovenska filantropija, Pexels