DomovNoviceOd delavnic, do stand up večerov in drugega zanimivega dogajanja

Od delavnic, do stand up večerov in drugega zanimivega dogajanja

KulturaNaši krajiNoviceProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Center mladih Koper napoveduje zanimivo dogajanje meseca junija.

Junijski program bo nocoj ob 18. uri odprla fotografska delavnica za začetnike, ki bo v prostorih Centra mladih Koper. Ta petek, 4. junija, ob 17. uri, pa bo na programu drugi del delavnice kreativnega pisanja in poezije, »Pero srce«, ki bo prav tako v prostorih CMK-ja.

Del aktivnosti bo tudi v mesecu juniju potekal prek spleta. In sicer, 10. junija, ob 20. uri bo na Facebook strani Centra mladih Koper potopisno predavanje po Bolgariji. Predavanje bo brezplačno in predhodne prijave zanj niso potrebne. Spletne aktivnosti se bodo na Facebook strani CMK nadaljevale tudi 11. junija, ko bo ob 17. uri na programu  delavnica »Peremo z zelišči«.
V dvorani Centra mladih Koper se bo na isti dan začel mini festival zaključnih predstav Gledališke šole Talia, na katerem se bodo predstavile gledališke skupine osnovnošolcev, dijakov in odraslih. Festival bo 11., 12. in 13. junija.

V torek, 15. junija, ob 21. uri bo oder Centra mladih Koper po dolgem času znova zasedel stand up večer Bunga #22, na katerem bo nastopil Klemen Bučan.

Konec šole bo tudi letos zaznamoval tradicionalni festival za mlade CMoKFEST. Zaradi prostorskih izzivov se bo koncertni del festivala premaknil na zelenico za Hišo kulture v Sv. Antonu, kjer se bo 24., 25. in 26. junija zvrstila kopica mladih bandov iz koprske gimnazije, srednje tehniške šole, srednje ekonomske in poslovne šole ter italijanske gimnazije Koper. Vse tri večere, ki so posvečeni predvsem dijakom, bodo zaključila imena, kot so Joker Out, OK junior!, Nevermind, Masayah; Zaradi omejenega števila so potrebne predhodne prijave, sicer pa bo vstop brezplačen.
Prav tako se bodo v okviru festivala čez dan odvijale številne športne in kulturne prireditve.

Junij se bo zaključil s stand-up večerom Bunga #23, in sicer v torek, 29. junija, ob 21. uri v dvorani Centra mladih Koper.

Sicer je poleg pestrega programa za mladino znova zaživela tudi vadnica v enoti Markovec, ki je mladim glasbenim skupinam na voljo po predhodni rezervaciji terminov (več na: mladikoper@gmail.com).

Vse informacije o prijavah in dogodkih so dostopni na Facebook strani Centra mladih Koper.