DomovNoviceOdprt je javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov ali projektov

Odprt je javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov ali projektov

KulturaNaši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper je objavil javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov ali projektov v letu 2022. Prvi rok za prijavo se izteče 17. januarja 2022.

Zavod za mladino, kulturo in turizem bo tudi letos prek javnega razpisa sofinanciral programe in projekte, ki jih pripravijo in izvajajo mladi med 15. in 29. letom starosti in so namenjeni mladim. Na razpis se z različnimi vsebinami lahko prijavijo tako mladi posamezniki kot tudi neformalne skupine mladih in mladinske organizacije. Med vsebine, ki so upravičene do sofinanciranja, sodijo koncerti, gledališki in stand up večeri, izobraževalne in kreativne delavnice ter predavanja, festivali, športne aktivnosti, literarni, filmski večeri in potopisna predavanja ter aktivnosti za pomoč in podporo pri premagovanju omejitev, ki jih za mlade prinaša COVID-19.

Kot pojasnjujejo v koprskem Zavodu, je namen javnega razpisa spodbuditi aktivno participacijo mladih in podpreti izvedbo programov ali projektov, ki jih izvajajo mladi za mlade in prispevajo k aktivnemu delovanju mladih v lokalnem okolju ter osebnem razvoju mladih. Prvi rok za prijavo na razpis je 17. januar, drugi pa 12. september 2022.

Razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani www.cmk.si in poslovnih straneh www.visitkoper.si. Za dodatne informacije in pojasnila zainteresirani lahko pošljejo sporočilo na info@mladi-koper.si.