DomovNoviceOdprte prijave na 11. Istrski kolesarski maraton

Odprte prijave na 11. Istrski kolesarski maraton

Naši krajiNoviceSlovenijaŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Manj kot dva meseca nas ločita od 11. Istrskega kolesarskega maratona, ki bo 12. in 13. oktobra povezal vse štiri občine slovenske Istre. Zgodnje prijave po znižani ceni se počasi iztekajo.

Rekreativna kolesarska preizkušnja za kolesarske sladokusce ponuja tri različne trase v dolžini 15, 48 in 78 kilometrov. Organizatorji so prijave odprli pred dnevi, ljubitelji kolesarstva pa imajo še kratek čas možnost za zgodnjo prijavo po znižani ceni. Vse informacije o dogodku in prijavni obrazec je na voljo na povezavi.

Istrski kolesarski maraton je največji rekreativni kolesarski dogodek v Istri, ki ga podpirajo Mestna občina Koper, občine Ankaran, Izola in Piran, Luka Koper, Oshee in drugi partnerji. Maraton navdušuje z edinstvenim okoljem, razgibanimi trasami za vse okuse in stopnje pripravljenosti, lepimi panoramami in pestrim spremljevalnim programom.

Osrednje letošnje prizorišče bo v centru Ankarana. V soboto, 12. oktobra, popoldne se bodo na kolesarskem festivalu s kolesarskim poligonom in mini maratonu lahko preizkusili najmlajši kolesarji, družine pa se bodo lahko udeležile kolesarskega izleta. Start 11. Istrskega kolesarskega maratona bo v nedeljo, 13. oktobra, ob 10. uri, vmes pa bo vsem obiskovalcem na voljo Istrska tržnica.

Foto: Istrski kolesarski maraton