DomovNoviceOdprte so prijave za sodelovanje v prazničnih gostinskih hišicah Fantazime in na Miklavževem sejmu

Odprte so prijave za sodelovanje v prazničnih gostinskih hišicah Fantazime in na Miklavževem sejmu

NoviceObvestilaProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

V sklopu letošnje Fantazime bodo na več lokacijah v Kopru zaživele praznične gostinske hišice, spremljevalni program pa bo popestril tudi Miklavžev sejem.

Koper se pripravlja na praznični čas in od danes so odprte prijave za sodelovanje v prazničnih gostinskih hišicah, ki bodo razporejene na več lokacijah v Kopru, in sicer na Titovem trgu, na Ukmarjevem trgu pri stavbi nekdanje Uprave za pomorstvo in na Mandraču. Skupno bo na voljo sedem prodajnih mest, v katerih bodo gostinski ponudniki lahko ponujali tople napitke (npr. čaj, vroča čokolada, kava, kakav, punč, mleko itd.), vino in kuhano vino, sladki program (npr. praženi oreščki, sadje s čokolado, minjoni, tortice, praline, istrske sladice, palačinke, vaflji, itd.), prigrizke in drugo toplo ponudbo (kostanj, narezki, istrska ponudba) in druge sorodne vsebine. Hišice bodo na lokacijah obratovale od 26. novembra do 8. januarja prihodnje leto. Rok za oddajo prijave se izteče v ponedeljek, 7. novembra.

Več informacij in prijavnica so na voljo na spletni povezavi.

Dodatno popestritev programa pa bo predstavljal tudi Miklavžev sejem, ki bo letos na Titovem trgu, med 2. in 4. decembrom. Na sejmu lahko sodelujejo ponudniki z rokodelskimi izdelki, tekstilom, knjigami in druge tiskovinami, voščilnicami, gastronomskimi produkti v embalaži (vrečke piškotov, čokolade v škatlicah, vloženo sadje itd.) in drugo sorodno ponudbo. Na sejmu ne morejo sodelovati ponudniki z gostinsko ponudbo. Prijavo za sodelovanje na sejmu lahko ponudniki oddajo do vključno ponedeljka, 24. novembra.

Več informacij in prijavnica so na voljo na spletni povezavi.

Foto: Jaka Ivančič