DomovNovicePo praznična darila v koprski TIC

Po praznična darila v koprski TIC

Naši krajiNoviceObvestilaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Praznični čas je tudi čas obdarovanj. Velikokrat pa se zgodi, da je potrebno darilo hitro izbrati v množici različnih izdelkov, ki jih najdemo na trgu. Da bo odločitev bolj enostavna, so v letošnjem decembru v turistično-informacijskem centru Koper v Pretorski palači na voljo različni paketi in kompleti izdelkov, ki so lahko odlično darilo tako za poslovne kot tudi druge priložnosti.

Nabor izdelkov v trgovini je širok in zajema oljčno olje, lokalno vino, pivo, sol z okusi, namaze in omake, čaje, med artikli pa so tudi spominki, mazila in kreme ter nakit.

Že pripravljeni paketi vsebujejo različne kombinacije izdelkov. Med temi najdemo paket različnih piv, zanimiv je komplet županovega vina in oljčnega olja skupaj z vinskim kozarcem, za hladne dni bo odličen zimski paket, sladkosnedi se bodo razveselili sladkega paketa, za prijetno razvajanje pa bo kot nalašč relax paket. Za pakete izdelkov je potrebno odšteti od 12 do 40 evrov.

Po želji si je možno paket sestaviti tudi z drugimi izdelki in v elegantno embalažo razporediti tiste, ki bodo obdarovancu najbolj pri srcu. Z nakupom izdelkov tako razveselimo najdražje, hkrati pa podpremo tudi male obrtnike, vinarje, čebelarje in druge dobavitelje iz našega okolja.

Nakup darilnih paketov in drugih izdelkov je možen vsak dan, tudi ob nedeljah in praznikih, med 9. in 17. uro, v pritličju Pretorske palače na Titovem trgu. Za več informacij in pripravo paketov po naročilu pa lahko pokličete ali pišete na 05 6646 403 oziroma tic@visitkoper.si.

Foto: Jaka Ivančič