DomovNovicePo uspešnem avgustu se obeta pestra jesen

Po uspešnem avgustu se obeta pestra jesen

Naši krajiNoviceTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Mesto Koper se vse pogosteje znajde na zemljevidu postojank, kjer se zasidrajo velike potniške ladje. Zadnja leta k nam prihaja vse več ladij višjega cenovnega razreda, na katerih najdemo boljše restavracije, plezalno steno, kinodvorane in bazene. Potniki so nad našimi lepotami zgodovinsko obarvanega mesta in okolico navdušeni ter obljubljajo, da se bodo še vrnili. 

Potniško razgiban mesec avgust se počasi izteka, tako napovedujemo še tri prihode ladij, ki bodo s svojimi potniki za nekaj ur več kot popestrile ulice, okolico našega mesta.

Danes je v Koper iz Dubrovnika priplula ladja Celebritiy Infinity, ladjarja Celebrity Cruises z nekaj manj kot 3000 potniki in 1.000 člani posadke. Koper bo zapustila ob 21. uri in odplula naprej v Benetke.

V nedeljo 25. avgusta bo iz Benetk v Koper priplula ladja Celebrity Infinity, ladjarja Celebrity Cruises z nekaj manj kot 3000 potniki in 1.000 člani posadke. Koper bo zapustila ob 18. uri in odplula naprej v Zadar.

Kot zadnja v avgustu bo v torek 27. avgusta iz Benetk v Koper priplula ladja Marella Discovery, ladjarja Marella Cruises z 1.800 potniki in 750 člani posadke. Koper bo zapustila ob 21. uri in odplula naprej v Dubrovnik.