DomovNovicePodjetje CMA CGM doniralo sredstva za skupnost

Podjetje CMA CGM doniralo sredstva za skupnost

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes so nad Balinarsko dvorano Žusterna na Markovcu, ki je v upravljanju Javnega zavoda za šport Mestne občine Koper, namenu predali dve otroški igrali, donaciji podjetja CMA CGM. Predaje se je udeležila podžupanja Mestne občine Koper Jasna Softić, ki je ob prevzemu igral izpostavila dobro sodelovanje lokalne skupnosti in gospodarstva.

Podjetje CMA CGM, ki deluje v središču mednarodne trgovine in ga vodijo močne človeške vrednote, aktivno spodbuja gospodarski in družbeni razvoj v sodelovanju z lokalno skupnostjo. »Podjetje CMA CGM Slovenija, kot del skupine CMA CGM, je v lokalnem okolju prisotno že 20 let. V sodelovanju z MOK in Javnim zavodom za šport MOK podjetje aktivno podpira lokalno skupnost. Z zavezo trajnega in uspešnega sodelovanja stopamo na pot z majhnimi koraki in dejanji, kot je današnje, ko smo predali otroška igrala najmlajšim,« je povedal Bine Štancar, generalni direktor Adriatic regije, ki je projekt donacije tudi podprl.

»Veseli nas, da imamo v Mestni občini Koper podjetja, ki jim je mar za našo skupnost. Donacija podjetja CMA CGM nam je prišla zelo prav in veseli me, da je med nami stekla komunikacija o uspešnem sodelovanju. Vsak prispevek gospodarskih subjektov, ki delujejo v naši občini, je dobrodošel, zlasti če sredstva namenijo našim najmlajšim in dejavnostim, ki spodbujajo zdrav razvoj,« je ob predaji igral namenu povedala podžupanja MOK Jasna Softić.

Foto: MOK