DomovNovicePogovorni večer v družbi županov štirih občin slovenske Istre

Pogovorni večer v družbi županov štirih občin slovenske Istre

Naši krajiNovicePogovori Preglej vse novice
Deli vsebino

Časopis in spletni portal Obala plus in Gledališče Koper junija nadaljujeta z mesečnimi pogovornimi večeri Nad Obalo se jasni – več kot pogovorni večer. Tokratni gostje pogovornega večera, ki bo potekal jutri, 14. junija, v koprskem gledališču, bodo župani štirih istrskih občin, piranski Đenio Zadković, izolski Danilo Markočič, koprski Aleš Bržan in ankaranski Gregor Strmčnik, s katerimi bo urednik Tomaž Perovič govoril o izzivih županovanja in načrtih za prihodnost.

Jutri, 14. junija, se bodo ob 19. uri na velikem odru koprskega gledališča zbrali župani štirih istrskih občin. V sklopu pogovornega večera se bo Tomaž Perovič s sogovorniki dotaknil teme županovanja v preteklih štirih letih, izzivih in načrtih za prihodnost.

Gostitelj večera je urednik Tomaž Perovič. Za glasbo skrbi skupina Tomija Puricha s Teom Collorijem in Caterino Stanisci, za humor pa stand up komik Aleš Novak.

Vstopnico lahko rezervirate do jutri, 14. junija, do 12. ure na telefonski številki 05 663 43 80, po elektronski pošti info@gledalisce-koper.si ali jo vplačate na večer dogodka pri gledališki blagajni.

Foto: MOK