DomovNovicePOLICIJA: Izsledili povzročitelja prometne nesreče v Čežarjih

POLICIJA: Izsledili povzročitelja prometne nesreče v Čežarjih

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

Policija je prišla na sled vozniku osebnega avtomobila, ki je v soboto zvečer v Čežarjih pri Kopru na prehodu za pešce trčil v peški. Zoper 22-letnega Koprčana bodo podali kazensko ovadbo, so danes sporočili s Policijske uprave Koper.

Voznik renault scenica temno sive barve je minulo soboto nekaj po 21. uri v Čežarjih na prehodu za pešce z vozilom trčil v peški. V nesreči se je ena od njiju huje poškodovala, ena pa lažje. Medtem pa je voznik, ne da bi nudil pomoč poškodovankama, odpeljal naprej, so spomnili na policiji.

NESREČA V ČEŽARJIH: Bo država prevzela odgovornost za izboljšanje varnosti ali bo še naprej neupravičeno valila breme na MOK?

Vozilo odpeljal v Italijo

Policisti so v četrtek voznika izsledili, k čemur je poleg zbiranja obvestil pomembno pripomogel tudi poziv javnosti, zaradi česar se policija zahvaljuje vsem, ki so jim pomagali z informacijami.

Povzročitelj nesreče je sicer 22-letnik iz Kopra, ki je z namenom prikrivanja sledov prometne nesreče in popravila vozilo odpeljal v Italijo. Policisti so vozilo izsledili in voznika zaslišali, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.