DomovNovicePrestižna Celebrity Constellation na privezu v Kopru

Prestižna Celebrity Constellation na privezu v Kopru

Novice Preglej vse novice
Deli vsebino

S skoraj 300 metri dolžine, več kot dva tisoč potniki in skoraj tisoč člani posadke sodi ladja Celebrity Constellation med največje potniške ladje, ki bodo letos priplule v naše mesto.

Današnja koprska gostja je bila zgrajena leta 2002 v Franciji, leta 2013 pa so jo popolnoma prenovili. Potniki fascinantne velikanke, ki je k nam prišla iz Benetk in bo svojo pot nadaljevala proti Zadru, lahko uživajo v devetih različnih barih, petih restavracijah, treh bazenih, velikem casinoju, fitnesu, prestižnih trgovinah in v gledališču.

Znova jo boste letos na potniškem terminalu lahko občudovali že 12. julija, ko bo k nam priplula iz Dubrovnika. Kot zanimivost naj omenimo, da se je po anketah, ki jih izvajajo v družbi Traveler Cruise Poll kar šestkrat uvrstila na prvo mesto po svoji prestižnosti in gostoljubnosti.

Foto: ekoper.si

Bogata potniška sezona 

Letošnja sezona pomorskega potniškega turizma se je v Kopru začela konec februarja. Letos nas bo skupaj obiskalo predvidoma 61 potniških ladij in nekaj manj kot 80 tisoč ladijskih turistov.

Turistična organizacija Koper je tudi v tej sezoni vse večje dogodke v mestu uskladila s prihodi potniških ladij, prav tako bodo skušali znamenitosti in doživetja turistom približati s kartico doživetij Koper Card.