DomovNovicePrispevajte svoj pogled in predloge na Strategijo turizma slovenske Istre 2030

Prispevajte svoj pogled in predloge na Strategijo turizma slovenske Istre 2030

Naši krajiNoviceObvestilaTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Občine slovenske Istre so z izbranim izvajalcem Zavodom Tovarna trajnostnega turizma iz Ljubljane pripravile predlog Strategije turizma slovenske Istre 2030. V okviru procesa priprave strategije, ki poteka od letošnje pomladi, so pripravili kratek vprašalnik, s katerim bi želeli preveriti nekatere ključne strateške opredelitve, hkrati pa pustiti prostor za vaše dodatne predloge.

Predlog Strategije turizma slovenske Istre 2030 so po več mesecih dela pripravili izvajalci skupaj z delovno skupino, ki jo sestavljajo predstavniki vseh štirih istrskih občin. V okviru procesa so pripravili anketni vprašalnik, ki je na tej povezavi vse do torka, 5. novembra, na voljo za vse, ki želite prispevati svoj pogled in dodati svoje predloge.  Namen vprašalnika je preveriti nekatere ključne strateške opredelitve.

Predlog strategije, ki bo upošteval vaše odgovore v anketi, bodo predstavili na 2. Istrskem  turističnem forumu, ki bo potekal 28. novembra 2024.

Na osnovi dela s strateško in fokusno skupino ter skozi usklajevanja z vsemi štirimi občinami slovenske Istre (Mestna občina Koper, Občina Izola, Občina Piran in Občina Ankaran) so v Zavodu Tovarna trajnostnega turizma že pripravili tudi predlog skupnih projektov, ki pa jih v anketi v nadaljevanju ne preverjamo. Gradivo (osnutek predloga) lahko prejmete na e-naslovu jana@goodplace.si in jim po pregledu posredujete vaše dodatne predloge.

Foto: Love Istria