DomovNoviceRadio Capris s podporo lokalnim podjetnikom

Radio Capris s podporo lokalnim podjetnikom

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Radio Capris, najbolj poslušan radio v Obalno-kraški regiji, s 4. majem vzpostavlja poseben projekt, ki bo namenjen brezplačni podpori manjšim lokalnim podjetnikom, ki so se v minulih tednih znašli v stiski. Vsakemu podjetniku bo namenjen brezplačen programski čas, v katerem bo lahko predstavil svojo ponudbo ali dejavnost, predstavljeni bodo tudi na družbenih omrežjih.

Številni podjetniki so že začeli opravljati svojo dejavnost, nekateri se na to šele pripravljajo. Dejstvo pa je, da že občutijo posledice korona krize, nekateri bolj, drugi manj, pravi odgovorni urednik Mitja Čehovin: »Radio Capris je pomemben del lokalnega okolja, zato se počutimo dolžne, da pri ponovnem zagonu malih podjetij pomagamo po najboljših močeh. Naš glas vsak teden sliši tudi 70.000 različnih poslušalcev in prepričani smo, da bo naša poteza brezplačnih predstavitev odlično sprejeta.«

Projekt je namenjen vsem samostojnim podjetnikom in malim d. o. o. (ne glede na dejavnost), ki delujejo v Mestni občini Koper ter občinah Ankaran, Izola, Piran, Ilirska Bistrica in Hrpelje – Kozina. Vsakemu podjetniku bo namenjen brezplačni programski čas, v katerem bo lahko predstavil svojo ponudbo ali dejavnost, predstavljeni bodo tudi na družbenih omrežjih.

Radio Capris je že 26 let tesno povezan s prebivalkami in prebivalci v regiji, v veliko podporo je tudi lokalnemu gospodarstvu. »Radijska ekipa že od začetka izbruha epidemije deluje zavzeto, zagnano, ažurno in v korist obveščanja občank in občanov vseh obalnih občin. V radijskem programu se je v zadnjih dveh mesecih občutno povečal predvsem delež informativnih vsebin, saj se zavedamo, da je obveščenost in predvsem ozaveščenost prebivalk in prebivalcev naše regije na prvem mestu. Zavedamo pa se tudi, da je v luči stabilnosti gospodarskega trga potrebno povezovanje in hiter odziv, ne samo v času epidemije, ampak tudi v obdobju, ki ji bo sledilo,« je še prepričan Čehovin.

Projekt brezplačne podpore lokalnim podjetnikom je časovno neomejen in bo trajal do preklica.