DomovNoviceRok za oddajo zahtevkov za omilitvene ukrepe podaljšan do 15. marca

Rok za oddajo zahtevkov za omilitvene ukrepe podaljšan do 15. marca

Naši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je zaradi izrednih razmer, vezanih na novi koronavirus, znova podaljšala rok za predložitev zahtevkov za dodelitev nepovratnih sredstev za izvajanje omilitvenih ukrepov z namenom zmanjšanja vplivov emisij pristaniške dejavnosti. Zahtevek, ki je podlaga za izplačilo sredstev javnega razpisa, lahko izbrani upravičenci po novem oddajo vse do 15. marca 2021.

Odločitev o dodatnem podaljšanju roka za oddajo zahtevkov za omilitvene ukrepe je občina sprejela zaradi strožjih vladnih ukrepov, ki v tem času otežujejo izvajanje gradbenih in gradbeno-obrtniških del.

Zahtevek, ki ga morajo izbrani upravičenci po novem predložiti do 15. marca, mora vsebovati poročilo pooblaščenega nadzornika, račune in potrdila o plačilu storitev ter fotografije o izvedenih omilitvenih ukrepih.

Več o razpisu si preberite na https://www.koper.si/public_tender/javni-razpis-o-dodeljevanju-nepovratnih-sredstev-za-izvajanje-omilitvenih-ukrepov-v-mestni-obcini-koper-z-namenom-zmanjsanja-vplivov-emisij-iz-pristaniske-dejavnosti-za-leto-2020/.