DomovNoviceSladoledni dan v Kopru letos ob začetku pomladi

Sladoledni dan v Kopru letos ob začetku pomladi

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Po lanskem uspehu se Sladoledni dan vrača v center Kopra, letos že ob začetku pomladi. Degustacijske porcije, nagradna igra in druga presenečenja bodo pričakala obiskovalce.

Promocijsko akcijo Sladoledni dan je Koper prvič gostil aprila lani. Nastala je na pobudo gostinskih ponudnikov z željo, da širši javnosti sporočimo, da se lahko tudi v Kopru pohvalimo z odličnim sladoledom. Izvedba akcije je hkrati pomenila tudi začetek sezone in v mesto privabila številne obiskovalce in ljubitelje te poletne sladice.

Sladoledni dan se letos vrača že prej. Ponudniki v mestnem jedru so zavihali rokave in bodo s polnimi hladilniki sladoleda najrazličnejših okusov obiskovalce pričakali že takoj ob začetku pomladi, v petek, 31. marca. Tudi letos bodo samo tega dne na voljo manjše degustacijske kepice po 1 evro pri vseh sodelujočih ponudnikih.

Slastne sladolede bo mogoče okušati pri gostinskih ponudnikih z lastno proizvodnjo. Tradicionalne in moderne okuse, sadne in mlečne ter vse novosti bodo predstavili Sladoledarna na koprski tržnici, Sladoledni vrt Kekec, Cone Point na Semedelski cesti, Slaščičarna Dehar na Čevljarski ulici, na Pristaniški Sladoledarna Histria, Kavarna Triglav, Kavarna Kapitanija in Kavarna Cappuccino na Kopališkem nabrežju.

Akcijo bo spremljala nagradna igra, v sklopu katere bodo obiskovalci z nakupom degustacijskih kepic zbirali posebne žige. Vsi, ki bodo zbrali vseh osem žigov, se bodo lahko na dan akcije brezplačno povzpeli na koprski zvonik in sodelovali v nagradni igri za brezplačne kepice sladoleda. Pogoji sodelovanja so objavljeni na povezavi.

Foto: Jakob Bužan