DomovNoviceTa mesec se sladkamo na Manžanu

Ta mesec se sladkamo na Manžanu

Naši krajiNoviceProsti časTurizem Preglej vse novice
Deli vsebino

Promocijska kampanja Altroke Istra by Sladka Istra se ta mesec nadaljuje na Domačiji Butul na Manžanu.

V ospredju kampanje Altroke Istra by Sladka Istra je vsak mesec ena od slaščičarn in kavarn oziroma drugih ponudnikov sladkih dobrot v slovenski Istri. Meseca avgusta se tako sladkamo na Domačiji Butul na Manžanu, kjer ponujajo dve altroke sladici, in sicer Figo iz Istre in Prešano lubenico z lavando.

Navdih za altroke sladici meseca so na Domačiji Butul našli v lokalnih sestavnih, kot so fige, med, skuta, zelišča, lubenica, lavanda in agrumi. Ne pozabite, da vam nakupi altroke sladic v skupni vrednosti 20 evrov, prinašajo brezplačni vstopnici za obisk koprskega Zvonika, prav tako lahko sodelujete v nagradnih igrah, ki se odvijata na Instagramu Visit Koper in Facebook strani Sladka Istra.

Sicer se bo mednarodni festival sladic in sladkih izdelkov Sladka Istra odvil 25. in 26. septembra na Titovem trgu. Zaradi omejitev bo prireditev letos namenjena le ponudnikom iz slovenske Istre. Ti se za sodelovanje na prireditvi lahko prijavijo prek spletnega obrazca, ki je dostopen na tej povezavi: https://www.sladka-istra.si/ponudniki/prijavnica-prireditev/

Foto: ZMKT, Domačija Butul