DomovNoviceUrbana kavarna se vrača pod volte Pretorske palače

Urbana kavarna se vrača pod volte Pretorske palače

KulturaNaši krajiNovicePogovoriProsti čas Preglej vse novice
Deli vsebino

Župan Mestne občine Koper Aleš Bržan in delovna ekipa strokovnjakov iz Avtomatik Delovišča v petek, 3. decembra, ob 13. uri vabita, da se jima pridružite na neuradnem urbanističnem posvetu ob kavi v Mali loži.

Prvi petek v mesecu je rezerviran za neuradni posvet ob kavi z različnimi deležniki na temo urbanizma Kopra. Urbana kavarna je odprta za javnost, obiskovalci lahko sodelujejo kot poslušalci in sogovorniki. V okviru srečanja skozi pogovor raziskujejo posamezne problematike in skupaj oblikujejo idejne predloge za mestno jedro in zaledje.

V okviru Urbane kavarne bomo sooblikovali razstavo ZAČASNE UTOPIJE: Neslišani glasovi Kopra, s katerim želimo spodbuditi prebivalce Mestne občine Koper, da s svojimi odgovori na ključna vprašanja razvoja mesta aktivno participirajo k razvoju mestnotvornih vsebin.

Vabimo vas, da svoja vprašanja in pobude še pred petkovim spletnim dogodkom pošljete na elektronski naslov vesna.pajic@koper.si.

Organizatorji prosijo vse, ki bi se radi redno udeleževali neuradnih urbanističnih posvetov, da svoje osebne podatke zapišejo v spletni formular na povezavi.

Foto: Avtomatik Delovišče