DomovNoviceUspešne plesalke Plesnega studia Petra

Uspešne plesalke Plesnega studia Petra

KulturaNaši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

Plesalke Plesnega studia Petra so se udeležile mednarodnega plesnega tekmovanja IDC (International Dance Challenge) v Budimpešti. V štirih tekmovalnih disciplinah so z energičnim, usklajenim in dovršenim nastopom prepričale sodnike ter poskrbele za vrhunske rezultate.

Predanost, vztrajnost in strast do plesa, ki jih deklice delijo s svojo koreografinjo Petro Bremec, so prinesli vrhunske rezultate, s katerimi so poplačali ves vloženi trud. Plesalke tekmovalne skupine jazz dance Plesnega studia Petra so nastopile v štirih disciplinah in si prislužile čudovite rezultate. Žirija jim je kar trikrat podelila najvišje število točk, enkrat pa so osvojile drugo mesto. Prvi v kategoriji jazz dance duo kids sta bili Eva Puzič in Rebeka Bremec. Prvo mesto so osvojile tudi plesalke v open formation kids z naslovom Wonderland in jazz dance formation z naslovom The Fire. Drugo mesto sta osvojili Gaja Škerjanc in Klara Fiore v kategoriji open duo junior.

V prihodnje plesalke čaka veliko nastopov, bližajo pa se tudi nova tekmovanja, na katera se dekleta že veselo pripravljajo.