DomovNoviceVabljeni v Koper – mesto športa na Večer s koprskimi prvaki!

Vabljeni v Koper – mesto športa na Večer s koprskimi prvaki!

NoviceProsti časŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Na Večeru s koprskimi prvaki bomo proslavili številne uspehe koprskih športnikov.

Koprski športniki so letos dosegali številne odlične rezultate in na pomembnih tekmovanjih doma ter v tujini posegali po najvišjih mestih. Ker se v Mestni občini Koper zelo dobro zavedamo pomena tovrstnih uspehov in truda, ki ga sleherni športnik vlaga v dosego rezultatov, v znak zahvale in podpore v soboto, 31. avgusta, prirejamo veliko športno druženje Večer s koprskimi prvaki (Serata con i campioni capodistriani).

S prireditvijo se želimo na poseben način pokloniti vsem koprskim športnikom, ki so letos dosegli vidne rezultate, obenem pa želimo širši javnosti približati šport in rekreacijo kot zdravo obliko preživljanja prostega časa.

Dogajanje se bo začelo ob 17. uri v Centru športov na mivki, kjer bomo priredili tekmovanje v odbojki na mivki, na katerem se bodo med seboj pomerili tako športniki in športni klubi kot mladi rekreativci ter občanke in občani. Športno druženje se bo ob 20. uri nadaljevalo v Taverni, kjer bomo najuspešnejšim športnikom čestitali, nato pa se prepustili zabavi s skupino Rok’n’band.